Nikdo nemůže být úplně na vrcholku- žádná lidská živá bytost... A to je dobře, protože právě proto bojujeme a žijeme... Nejsi sama- jsi milovaná osoba: jen se stačí rozhlédnout...;)
+++
18.07.2007 15:16:00 | Qee
.. začínám se domnívat, že život v samotě a přemítání o podstatě všehomíra je opravdu na vrcholku všeho bytí.. protože všechno kolem je jen zmar, umar a bruntál...
29.06.2007 22:02:00 | niemante