Před vitrínou
Anotace: Stála holčička.A byla stejně blbá jako vypadala
Před vitrínou
Blond vlasy do půlky pasu,
veliké oči s vyzývavým výrazem,
umělé nehty růžového jasu,
NA PRODEJ visačka za pasem
Ve vitríně možná vypadá pěkně:
bez mozku,skvělá,krásná,dokonalá,
avšak dojem vrací se zpětně,
když je jak u zrcadla sedmačka zmalovaná
Víš holčičko co se s figurínou děje?
Když přestane být úspěšnou modelkou?
Do hajzlu ten náš svět spěje
a ona bude s natrženou prdelkou..
..jako ty..modelko..
Komentáře (9)
Komentujících (9)