Život je boj
Anotace: Pokus o volné verše.....
Buď básníkem, sluhou, králem
Buď čím uznáš za vhodné
Stejně jednou skončíš na dně
Na dně jámy hluboké
******
Žij svůj život jak se ti zlíbí
Žij ohledy neměj na druhé
Musíš dýchat za každou chvíli
S tebou se nikdo mazlit nebude
******
Život je boj to uznej sám
Život jak proradná coura
Já slzy z toho v očích mám
A pomalu kupředu se šourám
Komentáře (2)
Komentujících (2)