remember the yourself cry
remember me for the angels on the sky
remember me for the devils inside us
remember me for the panic fear
remember me for the relic beer
You don´t know what I know.
you may be my little doll
you are stranger sage
I´m only in my rage
Please forgive me,I´m so ugly bastard
please kill me ,dont ask me why!
pleas dont touch me,I´m from sugar
THIS IS END OF MY STORY
NOW I´M INVENTORY
fatal EROR
používejte diakritiku (ěščřžýáíéů) - texty bez diakritiky nepřidáváme
Komentáře (0)