Anotace: A už mám další inspirátorku!Četl jsem lampiččinu báseň "Krásná" a už mi prsty sami běželi po klávesách...
Neznám tě Kozorohu, našla jsem tě u někoho v komentu, sáhla jsem po tvé poslední...teď však vidím, že nejsi vůči ženám tak zatrpklý...a to mě těší...:-) dnes už musím Liter opustit, ale těším se, až přijdu zase na další návštěvu...
15.07.2007 11:31:00 | Lota
jsi nekonečná krajina
náruč co jednou začíná
a jednou končí
za úsvitu
jsi modrobílá peřina
zavíráš oči do klína
když držíš smutek
za markétu
Mně zbývá jen otevřít ústa a stát s němým úžasem, neb sebenepatrnější vzdech či vzlyk by jistě vyrušil múzu, co tak zuřivě líbá tě na čelo (nebo kam..), což hříchem právem mohlo by býti zváno.Tak stojím tu a závist hořce polykám a krásku, co tak něžně dýchá ti na šíji, když píšeš na Literu, tu ode mě...nu pozdravuj.
07.07.2007 01:39:00 | lampicka
kozoroh1- Nadherne dilko.. prekrasne jsi vse vlozil do basnicky ... nic tam opravdu nechybelo...
03.07.2007 20:25:00 | carodejka