divoženka
Anotace: ..chytla mě náhlá chuť napsat si něco malého,tak je to malé a možná ještě menší..
Nemůžu dál,hudba ovládla každý kousek mého těla a pot tance stéká v praméncích dolů.
Tančím jako divoženka na louce plné rozkvetlých jarních voňavých květů,tančím v rytmu hudby vlků..
Přečteno 349x
Tipy 3
Poslední tipující: ludmil, kikis
Komentáře (3)
Komentujících (3)