Anotace: Něco pro otrlíky.
No, kdyby mi tohle ten můj šeptal do ucha v jistých chvílích, tak sem z toho hotová. Ale takhle mne to teda nebere... Jak rozdílné je vnímání v závislosti na situaci...
11.12.2007 12:32:00 | simsa
... už jsem si myslela, že se nedočkám nového díka od tebe :)) krátké ale krásné!
11.07.2007 10:37:00 | lennerka