Anotace: Odrážejí se zde pocity z uplynulé noci...
Hlavu vzhůru Yenn... to jest to, co člověka musí držet nad vodou... hlava vztyčená... nevzdávat se a nepoddávat se ničemu... =))
16.08.2007 18:02:00 | Miro Sparkus
obdivuji tohle vyjadreni pocitu,ktere se v cloveku misi podle chuti...
06.08.2007 14:32:00 | Stavitel mostu přes Rubikon
Život je vždy hoden žití,
ač se Ti zdá občas k blití,
Někdy spustí krupobití,
jestli to vzdáš, tak jsi v ř..i...
Promiň, malinko vulgární, věřím, že přesné...(druhou stovku již nechce dát)..hi
06.08.2007 13:45:00 | zzlatý
Už nebuď tak smutná
nemohu se na to koukat
Kapku se usměj
a z hlavy vyžeň černého brouka...
Úsměv Ti posílá
Judy :-)
/omlouvám se Olympicům za mírné plagiátorství/
15.07.2007 09:56:00 | Judita