Alko-help
Anotace: Můj názor a postoj vůči pití a lidem..co to nějak nezvládli
Alko-help
V hlavě prázdno
žaludek na vodě
a pod nohama vratká lávka
Chceš pomoct?
Půjčím ti mapu vzpomínek,
záchranný kruh pro žaludek
a lávku nějak upevním
Nechceš pomoct?
Dobře...
Ale pro lásku si nechoď
Špatně...bych ji dávala někomu,
kdo miluje láhve víc než život
Komentáře (1)
Komentujících (1)