To je vše...
Anotace: jen vzpomínky...
Pár usušených květin
tři zaprášené knížky,
fotky několika dětí
a dva řetízky s křížky.
Zlatý prsten s kamínkem
tvá zástěra ve skříni na ramínku
je vše,co mi po tobě zbylo...
kromě tvého jména,napsaného na pomníku...
Komentáře (2)
Komentujících (2)