sen
Anotace: Může se to stát:)
Asi jsem usnul
možná jen na malou chvíli
před krásnou chaloupkou
co bydlí v ní víly
Je za ní vodopád a kolem les voní
na kopci v borůvčí srnky se honí
Potkal jsem anděla
co snad letěl kolem
cosi mi pošeptal
a pospíchal kvapem
Prý se mám probudit
že jsem zrovna v práci
než mne z ní odnesou
velcí zlí draci
Přečteno 377x
Tipy 2
Poslední tipující: Kanzy, Marfuša
Komentáře (2)
Komentujících (2)