Anotace: ...dnes ... a možná snad i zítra ...:)...
Až v poslední třetině jsem pochopila o kom čem Tvá báseň vlastně je... a pak se zatajeným dechem, četla jsem si ji stále dokola... Díky :-)
21.07.2007 15:12:00 | Judita
Hezké vyznání ránu.Kéž ho mají dobré všichni a pak celý den.
Již jen ten pozdrav:Dobré ráno! pěkně naladí a potěší.
20.07.2007 16:39:00 | s.e.n
báseň krásná.... :) ale to ti říkat vůbec nemusím .. já jen abys na to třeba nezapomněl.. :)
a spinkaní je super... jen to teplo by se mohlo trošku omezit.. je to tu jako v takové sauně.. luxusní... ))
tkž teda krásné odpoledne ... krásnou noc.. a dobré ráno .. přeji .. pa
20.07.2007 13:56:00 | Najlin
:-)))
jj, to je super probuzení - tak to má být
hele a píšeš skvěle, ale nechci se opakovat;)
20.07.2007 12:32:00 | Rádoby zoufalá
(tichá síla...Silent Force...němečtí powermelodici...trochu by ti mohlo připomínat i Rising Force...pana Malmsteena... :-)
20.07.2007 11:46:00 | smudlinek