O psaní
Anotace: ...za kalnýho rána:-)
Dotkni se smrti
konečky prstů,
deprese stíhá depresi,
dopsané verše
v šepotu frází
samy se tiše oběsí?
Dotkni se slasti
pohledem z dálky,
blouznění střídá sebeklam,
vyřčeným větám
chladným a prázdným
za trest teď hlavy utínám.
Dotkni se duhy
němými slovy,
stoupání končí závratí,
z obrazů básní,
když barvy ztratí
náhle už nejsme bohatí.
Přečteno 283x
Tipy 2
Poslední tipující: S..a
Komentáře (3)
Komentujících (2)