O křídlech...
Anotace: ...přistřižených
Obrousit hranu,
vzbouřit se k ránu,
(vzpoura když svítá
není už skrytá) -
svobodou z mejdanů
rozbourat klid.
V rozpočtu citů
jít ven z deficitu,
odvrátit hlavu –
vystoupit z davu,
a nemuset muset
když nebude chtít.
Druhý den doma
z rutiny kóma
přeznámá sféra
gumuje včera,
pár týdnů musí zas
nezazlobit:-)
Přečteno 306x
Tipy 2
Poslední tipující: S..a
Komentáře (0)