Anotace: malá pomsta jednomu starému muži co byl sprostý na jednu telefonní operátorku :-)
Tak tohle tedy moc dobre znam. Pracuju v zakaznickem centru na telefonu - banka. Prave jsem v praci a cekam na dalsi telefon. Lide umi byt opravdu kruti, ale neber si to osobne hod to za hlavu, i kdyz z vlastni zkusenosti vim, ze to obcas nejde. Zivot je moc kratky.
24.07.2007 18:52:00 | Eva Adamovič