:)
Anotace: nerada davam nazvy basni:D
Když slunce ukládá se ke spánku,
do vlasů vplétám si pár copánků.
Tvář zalitá od červánků,
chuť vína z pohárků.
Krajinu pokrývá tma tmoucí,
ze mne se stvává snící.
Upadám do žáru horké noci,
podávám se spánku a jeho moci.
V mém snu mě něžně hladíš,
pohledem svádivým mne svádíš.
Tělo oroseno potem mám,
v euforii vzrušení, nevnímám.
Konečky prstů se mi chvějí,
naše těla se navzájem chtějí.
Těla v soužití stejně vibrují,
už nechci milovat Tě potají.
V uších mi zvuk budíku hraje,
sen jak led mi s tím zvukem taje.
Kouzelná noc je opět vzpomínkou,
stávám se zas smutnou panenkou...
Komentáře (0)