Anotace: radši se neopíjet něčí krásou krása ta vždycky bolí
... nepíšeš nesmyslně a má smysl si tě číst, drahá smyslná:-)
s tím Hrabětem je to možné, asi mě ovlivnil, jen si to při psaní sama neuvědomuju. jeho básně byly první, které mě oslovily, a i když čtu i jiné autory, Hrabě... ten pro mě asi vždycky zůstane něčím jiným. ... jestli chápeš:-)
29.07.2007 21:43:00 | Mango-Holka
nová jasmin, v každé další sklence..člověk se musí až otřást jak to "píše"
29.07.2007 12:38:00 | Art Brasi