Život Je...
Anotace: V téhle básni pravdu nehledejte, v té druhé také ne...
Život je nemoc,
na kterou se umírá.
Smrt pak na pomoc
se svým lékem přispěchá.
Život je bludiště
plné bloudících postav.
A na konci dvoje schodiště.
Místo, kam toužíš se dostat.
Život jsem jen já sám,
nemrtvé osoby ostatní jsou.
Objekty mého vnímání,
kam já jdu i oni jdou.
Život je pravda i lež.
Ke smíchu patří i slzy.
Až se vyškrábeš na vysokou věž,
uvidíš, že odpověď leží někde mezi.
Přečteno 331x
Tipy 1
Poslední tipující: ni.va
Komentáře (5)
Komentujících (5)