Život jedné mladé
Anotace: Co nežije v rámci..svých představ
Život jedné mladé
Se škraboškou na očích,
v korzetu sešněrovaná
životem trochu degradovaná
furt slyším ten svůj smích
Ošoupaný špičky bot,
v ruce pořád cigáro,
let už je mi nemálo,
běžím s životem o závod
Kalhoty na kolenou roztrhaný,
ve vlasech kvítka vmotaný,
s chlapama vztahy zmotaný,
a iluze všude protrhaný
Ale pořád se snažím
Život žít
Komentáře (3)
Komentujících (3)