Ženy slastí
Anotace: O ženách jež nabízejí své tělo v nevěstincích.
Prostitutky zvané,
ženy nevěstinců,
ulic starých,
již od pradávna,
slasti dávají,
boháčům,
chudákům,
nešťastníkům,
bohyně života,
sami Venuše slastí,
leč proč to dělají,
co a kdo je donutil,
klesnou tak hluboko???
Komentáře (3)
Komentujících (3)