Milenci
Vzduchem slova vlály
jejich pohledy se zdály
že ztrácejí se v dáli
Pohledy lásky
rudé rty-
neznámé krásky
duše-
bez jediné vrásky
Pak se oči shlédly
Ruce-
jednu k druhé svedly
a hvězdy-
závistí bledly
Tváře navzájem se hřály
a jejich duše náhle vzplály
zůstat "navždy jen" si přály.
Komentáře (3)
Komentujících (3)