Máš mě rád, nemáš mě rád
Přál sis se mnou počítat nebe
S kopretinou přemýšlet zda máš - nemáš mě rád
Chtěl jsi být u mě, když ráno rosa zebe
A stavět v mracích vzdušný hrad
V tom hradu jsem byla tvoje víla
Tvá múza se slzami pod víčky
Svým pláčem jsem se ti však znelíbila
V den kdy nazouval´s mi bílé střevíčky
Oblékla jsem se do šatů slaných
Kopretina se stala naším soudcem lásky
Asi už měla dost tvých řečí planých
Tak zkus příště natrhat radši sedmikrásky
Přečteno 504x
Tipy 5
Poslední tipující: Myrja, estrellita, Aťan
Komentáře (3)
Komentujících (3)