Vodové barvy
Kreslil jsi křivým štětcem
Obrázky do mé duše
Chtěl jsi je mít
Všechny pohromadě
Tvé sny
Dávná přání
I naši budoucnost
Kreslil jsi vodovými barvami
Našli lásku do mého srdce
Jenže potom
Jsem zaplakala
Přečteno 325x
Tipy 3
Poslední tipující: Myrja, Aťan
Komentáře (3)
Komentujících (3)