Na cestě z Pořešína
Anotace: Tahle vznikla, když jsem jel rychlíkem z Brna domů do Olomouce po 12 dnech se super lidma na brontosauřím táboře a v prázdným kupé jsem si pročítal vzkazy, co mi napsali na památku... trocha melancholie s lehkým úsměvem :o)
...
Cesta tam
kde to znám
dnes připadá mi
trošku cizí
Když v dáli
za mnou mizí
chvíle
co duši pohladí
Ruka podaná jen tak
úsměvy bez příčiny
a společný kus
překonané dřiny
mi štěstí do žil přivádí
Vy vzali jste mi
srdce kus
a přesto radost
z toho mám
tak jenom
chtěl bych říct
Díky vám...
Komentáře (2)
Komentujících (2)