Kdo po tmě pije víno
Celou noc čeká anděla.
Čeká, že přijde sepsat její při,
věří, že anděl uvěří.
Andělé zatím (přišli tři)
váhají venku u dveří
a vymýšlejí práh.
Přečteno 475x
Tipy 2
Poslední tipující: Loveless, brooklyn
Komentáře (4)
Komentujících (4)