"můžem dělat že je to poprvý"
tak to me dostalo..to je faakt husty...proste takovy...tvoje proste...je videt ze si svobodna(ted to nemyslim jako rodinej stav svobodna)...delas si co chces...umis se vracet do minulosti,umis si namalovat svuj zivot,vymyslet si ho a pak ho tak zit..je to skvely...
obdivuju tu tovji pravdu,ty nazory.tu svobodu.az je mi to trpany jak te fur chvalim..(cervenajici smajlik)
12.08.2007 22:09:00 | embryo v hlave
veru tohle je uplna bomba!..no to me dostala...zacatek libovej-pravdivej uplne...a pak jak to jede..no sqely..predpsoledni sloka s emi libi nejvic...a posleni sloka dava tomu vsemu smysl..fakt dobry!hodne!
12.08.2007 18:05:00 | Adrianne Nesser