Sto v jednom
Anotace: Znáte to, když je vás moc?
Vine se do daleka
- dlouhá bílá nit
a stáčí se mi kamsi do hlavy.
Vine se do daleka
- dlouhá tenká nit
a s precizností stroje
navazuje spoje
- synapse bez zástavy
po ní bloudí.
Kroutí se slizký had,
- celý z šedé kůry
mi v dutině lební.
Kroutí se starý had
- celý z šedé kůry
a vždycky když se z nudy
zatne do mě zuby,
všechny věci všední
se od základu změní.
Láká mě do svých sítí,
- křišťálový labyrint
a sto mých já v něm pátrá.
Láká mě do svých sítí,
- můj osobní labyrint
a vždycky, když se ztratím
těžce za to platím,
má mysl zvolna chátrá.
Kdo mne složí?
Přečteno 441x
Tipy 4
Poslední tipující: Jasmin, Maro Deives
Komentáře (5)
Komentujících (5)