Anotace: Pro jednoho mýho známýho, není to ani kámoš, ale vysvětlil ostatním jak se cítím...
Žůžo, Zuzi, že toho kamaráda máš! Spousta lidí se ani nesnaží ty ostatní pochopit a čovek se pak cítí jako společenská přítěž ;-). Na každej pád si myslím, že nejtěžší je pochopit sebe sama. Teď jde jenom o to, jestli je to špatně nebo dobře :-D.
To místečko Ti držím - spolehni se ;-))
25.01.2006 20:18:00 | bába čurchlastka a inkontinenční ucháč