Snová
Jsem jen snem
/éterickou mlhovinou touhy/
představou pouhou
/ co rozechvívá vše
tam uvnitř
tam hluboko
kam my nemáme přístup/
LÍBAT MĚ SMÍŠ
vždyť i to letmé přiblížení rtů
v dálce
/co máme v očích
i mezi námi/
je horoucí
Mineš-li mne
já vracet se budu
na ta samá místa
nenechám tě spát
a jídlo bude chutnat hořce
Jsem jen kapkou
nepatrnou osobností
čekající krásou
stačí jen natáhnout ruku
Komentáře (7)
Komentujících (7)