Sen
Anotace: ...potají stále sním...
K ránu zdál se mi
podivný sen
z obsahu orosená
já přála si,
co nejdéle spát.
Vůně dřeva
broukající potok
šum lesa
vrzající schody
a všude vůkol plno Tebe.
Tvá náruč
z pod roztrženého spacáku,
pod zkoseným stropem
s letokruhy stromů
a vroucné mé přání spát.
A ještě chvíli malou
líbat Tvé rty,
a svlečené tělo
obléci do Tvé vůně.
A až se sešeří
zamknout království na dva západy,
nechat se hýčkat králem
jen pro jediný sen.
.....
A v nitru svém žadonit,
aby jsi na tom byl
stejně jako já.
Komentáře (1)
Komentujících (1)