Anotace: zkurvený vzpomínky
číst to je nudné poněvadž je to napsáno tak krásně ach ta nádhera-kdyby poesie byla jen ve tvém stylu nectil bych jí a možná jí i pohrdal
26.08.2007 10:12:00 | Jsem ten kdo jsem
Milý genie to je k smíchu tohle je brak a nic víc nezaslouží si to ničí obdiv-pochybuji že tato báseň přežije svého autora je to jen nuné klišé nic víc.
20.08.2007 19:55:00 | Jsem ten kdo jsem
Milý génie,
s potěšením jsem pročetl Vaše básně. Jůůůůůůůůů! Líbí se mi Vaše práce s formou. Zvlášť je mi blízké, co děláte s rýmem (rád odpouštím občasnou samoúčelnost - nevím třeba proč polibek shora). Auvajs. Podobnou blízkost jako s rýmy cítím s úplně volně svázaným veršem. Potěšila mě Vaše zralost, určitě ta slovní jasnost při popisování vnitřních nejasností. Hip hip! Konfliktní vidění. Konflikt stupid genius. (konflikt, záměr, banalita) Konflikt sraček a naděje. Důraz na naději. A pak ta čistá Touha! (V poezii je krásná, ale v životě na tu čistotu pozor, zvedám mentorsky stařecký prst.) Nebojíte se vstupovat do neznáma... Hwaghuíííš!!!
18.08.2007 09:24:00 | Petr Miklas
Jsem v úžasu z té geniality co si zaslouží uznání v hodnotě 0%
18.08.2007 00:58:00 | Jsem ten kdo jsem