Anotace: Každý se snaží dělat to nejlepší pro ostatní...:) Ale nejvíc myslí každý jen na sebe:( Všichni dobří lidé slyšte! Je to pro vás...
tak pokud pomáháním si člověk léčí své slabosti tak to je špatně a dopadne to tak jak píšeš. Proto by měli pomáhat lidé vnitřně vyrovaní, ti pak nepotřebují soutěžit. na druhou stranu pokud pracuješ v pomáhající profesi je přeci zcela v pořádku chtít být nejlepší, je to jako jiná práce, člověk má od přírody v genech překonávat sám sebe a snažit se o to být lepší..tady spíš mám pocit, že mluvíš o těch co jsou pokrytci a chápu to.
01.07.2009 06:31:00 | Meriel
je to ... jak to říct... no, takové... Své... ale chybí tomu něco jako... sebekontrola. No. toť vše.
24.08.2007 11:38:00 | Morgana la Fay
Pěkná! Až na ten konec... konec je sice pěkný ale.... chápeš ne? Tak by to být nemělo...
18.08.2007 18:34:00 | Dagon.Lestat - My winter storm