Anotace: prostě pocit
Ten almanach si asi fakt budu muset přečíst "nádhera"
20.08.2007 21:42:00 | Jsem ten kdo jsem
záleží jestli to i tak chceš, než to, že se ti to jen zdá...Ale to by asi bylo zařazeno v básních smutných, tak asi je to v pořádku...
20.08.2007 09:53:00 | Rybí_kost