Boj
Bojovala do posledních chvil,
po zemi sbírala zbytky svejch sil.
Bojovala sama,
mečem jen z naděje stínala dračí hlavy,
unavená,roztrhaná.
Lidé se jí smáli.
Bylo směšné tohle klání,
malá holka proti dravé sani.
Ostrý dech jí trhal plíce,
zkrvavená padla k zemi.
Jak když vítr sfoukne svíce,
podlehla svým poraněním.
Roztrhaný cit teď leží v bitevním poli.
Jenom prázdný tělo po světě dál chodí.
Její JÁ zemřelo,
zbyl jen obal člověka.
Na světě zas víc se setmělo,
další body pro draka.
Náplň těla-
srdce,duše teď tu leží rozedrané.
I kdyby snad stokrát chtěla,
nevzkřísí je, zpět nedostane.
Prohrála svou bitvu se světem
plným zášti,zrady, zloby....
Jen lostejný pohed zbyl jako pomník dalším obětem.
Obětem svý doby...
Komentáře (0)