Jen jsem zatočila...
Anotace: for my dear...Angelon...Nias.
Pro první lásku
nezapomenu
na přátele...
Jen si ,,neotřele´´
nandám
klapky na oči...
Ať se nestočí...
A ať jsou chvíli slepé...
A mé srdce tepe...pro něj...
Ale pro vás...
Pro vás navěky...copak to nevíte?
Neskrytě...
Nosíte mé srdce na odiv.
Na plechu srdečního koláče.
Vždyť nikdo nepláče.
Víte, že neodcházím.
Jen jsem zatočila.
...přejete mi štěstí...
Komentáře (2)
Komentujících (2)