Někdy se mi zdá
Někdy se mi zdá,
že letím časem,
stejně rychle,jako sen.
Někdy se mi zdá,
že můžu prožít život,
za jediný den.
Včera milovala jsem,
měla jsem štěstí,
měla jsem všechno.
A dnes?
Jsem sama,
sama jako opuštěný pejsek,
v útulku,
sama jako ubohý strom,
na louce.
Lehnu si a zase sním,
rychle tichounce.
Komentáře (1)
Komentujících (1)