Hezká básnička ale je to jako se vším-nic není jak to na první pohled vypadá..a jak to tedy je?Já nevím, ale tuším,možná nehledáme dost intenzivně,nebo ze strachu radši vůbec..?
15.10.2007 13:08:00 | Weylin
Nejprve se mi nechtělo hodnotit, básen pro mne velmi smutná, ale tak moc hezky napsaná, ten obsah, myšlenky, city a pocity, jisté emoce ... smekám!
12.09.2007 16:16:00 | NikitaNikaT.
moc hezka..silna..myslela sem,ze sem zvladnu napsat nejakej koment..o trochu vic prinosnejsi,ale nejde mi to...asi sem mela jenom odejit,ale to se mi taky nechtelo..basen me oslovila..asi dojala..
24.08.2007 08:04:00 | veronika
ještě kousek a už bych číst nemohla, tohle mi nedělejte po ránu... nějak se mi zamlžilo...
22.08.2007 11:23:00 | Trdlo