Anotace: psáno ze vzteku. ale pořád si myslím, že je lepší, aby to schytal papír, než zeď a moje ruka (i když ta to chudák taky nějak nezvládla...:)
Netuším (možná jo), co všechno jsi mu dala, ale příště se na něj vy... Anebo, jak chceš. Nebudu radit, sám jsem si párkrát naběhl, ale ty zkušenosti se mi pak hodily. :-)
23.08.2007 11:45:00 | Aťan
Nádhera co je to za dílo které kazí krásnou tvář poesie?
23.08.2007 00:34:00 | Jsem ten kdo jsem