Anotace: V noci šeptají mi do duše....
Docela hezké, ale nemuselo to být tak rozvláčné =o) vím že sama píšu dlouze, ale tady mi to prostě k tomu nějak nesedí =o)
18.03.2008 08:00:00 | Vampyrella
hezké... jen něco z komentáře radila pode mnou by mohla být pravda...
27.08.2007 13:07:00 | black.heart
Nemůžu říct že by se mi to nelíbolo ale působí to na mě strašně průměrně že podobných věcí je tu hodně trocha vnitřní orogonaliti by přišla vhod-ale nikdo není neomylný i já se můžu plést:-)
24.08.2007 11:26:00 | A.Adonay.Š