Nespavost...
Hloupé chvilky po setmění
rudé oči tik tak pláčí
kruté sny a chladné bdění
bílá světla na pavlači...
Smutná rána, suché oči
strasti denní neusnuly
v hlavě chcíplí červotoči
za pětkou dvě tečky, nuly...
Dva polštáře a pár peřin
pro jednoho celkem dost
loučím se, už za pár vteřin
vrátí se má Nespavost...
Komentáře (3)
Komentujících (3)