Rispetti babičkám
Anotace: krátké poděkování...
Babičko moje milovaná
nebýt tebe jsem cizí
nebýt tebe nejsem to ani já
bez předků každé já mizí
bez tebe nemám mámu
bez tebe nemám tátu
a mé já není nikde
a já ~ nejsem nikde
Komentáře (2)
Komentujících (2)