Příteli. . .
Anotace: O jednom krátkým procesu.
Zůstaň tu se mnou, příteli
když pomine naše veselí
tak v mojí chladné posteli
bude nám dobře, ne-li líp.
Sami a s lahví odvyknem bolu
hlavně když, drahý, budeme spolu.
Až budeš sám, tak, příteli
vzpomeň si na objetí mý
vzpomeň si na noci propitý
a nemysli na dny zabitý.
Přečteno 438x
Tipy 3
Poslední tipující: Lioness, Mademoiselle S.
Komentáře (1)
Komentujících (1)