Medvídek
Anotace: Když jsem tu básničku skládala byla zima a sníh
MEDVÍDEK
Medvídek bílý a polární,
pobíhal jen tak po ledové pláni
Byl jako padlý čerství sníh
na rozdíl od všech byl normální
Holčičko, neplač,
směj se,
oči ať září Ti jako dvě hvězdičky,
když v noci svítí
Tvůj méďa Ti vyšije úsměv růžovou nití
Komentáře (2)
Komentujících (2)