Tíseň
Tíseň
Co se stalo v tomto světě
Že černá vládne na paletě
Realita osudu je nevěrná
A opět barví bílou do černa
Naděje se v noci rozpouští
Co dřív spolu,teď se opouští
V bílém ledu skvrny krve
Naposled je napoprvé
V srdci plno prázdných míst
V očích čirá nenávist
Co mělo zůstat,náhle mizí
A tvý oči?
………….jsou mi cizí
Přečteno 443x
Tipy 2
Poslední tipující: Adie.80
Komentáře (4)
Komentujících (4)