Zvrat
Anotace: Období lásky, všechno ostatní šlo stranou, velmi pomíjivé
ZVRAT
Rolničky cinkají na dálku,
všude je bílo,
nenasytné rty upíjejí z pohárku,
kolem je živo
Všichni jsou veselí,
baví je svět,
ani ty už jim nemusíš nic závidět
Oknem ven vykoukneš,
na oblohu se zadíváš,
malému princovi na pozdrav na dálku zamáváš,
pak vrátíš se zpět,
za těmi lidmi,
co dál poznávat chtějí svět….
Komentáře (1)
Komentujících (1)