Jsem bumerang.
Přišla jsem a jídlo začlo mizet...
A mý břicho se nechutně rozrostlo...
Stávám se bumerangem
a vracim se
tim rychlejš
čim dál
se mě snažíš hodit...
Jsem totiž bumerang.
A o víkendu se vracim
mlátit vás do zad
když běháte s hrabičkama
po zahradě
a ty papriky
vám
zase
všechny
snim
.
Bojte se.
Jsem bumerang.
Přiletim.
A pak.
Se budete modlit.
Za kobylky.
Jsem bumerang.
Komentáře (6)
Komentujících (6)