Nostalgia...
Anotace: Dievka povedz,Ty si čia ? Ale ujo,ja som predsa Nostalgia...!
Má to asi každý
tak isto i ja
Občas ma drapne
nostalgia
Ako malý chlapec
doma u starej mamy
Celé leto
som trávil hrami
Naháňal som sa
už v dozretej pšenici
Slnko šteklilo ma
lúčom na líci
A večer tesne pred spaním
hoci tu boli vojakov šíky
So starou mamou sme počúvali
tichúčko ,,Hlas Ameriky,,
Dobrú noc...
Komentáře (3)
Komentujících (3)