Pan Tau

Pan Tau

Anotace: když nemůžu spát, vymýšlím hlouposti. jako tuhle.

se zvuky nočních tramvají
přichází hebce
k mé postýlce pan Tau

A kloboukem
- tadam tadadá tatá -
mávne hlavou plavou
a věci se stanou barvami.

mí malí ohrožení
- černí čápi letí tmou -
splynuli s oblouhou
barvy malachitu
kouřové konečky prstů
mne zábly
ač nebyly.

Mám tě ráda.
Pane Tau.
I tvoje noční zpěvy

...protože ráno
je samota ještě tíživější.
Autor Franti, 05.09.2007
Přečteno 316x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

ha!"Seychelly".. těch negramotů valem přibývá.. jak zvrácené!

05.09.2007 17:33:00 | fialová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel