Svět
Slyšel jsem, že Svět není.
Prý je to jen sen.
Nevím jestli se to někdy změní,
spíš se vzbudím a bude den.
Kolik času jsem zde strávil?
když vše je jen přelud.
Byl jsem tu vůbec? řeknou: "on tu byl"?
Možná jsem tu dosud.
Chtěl bych říct: "žil jsem krásně"
nemohu však, možná spím ve své rakvi,
možná na louce květin a píši básně.
Zbývá doufat...Bůh ví.
Komentáře (1)
Komentujících (1)