Smutek Světa
Anotace: žít znamená zemřít...
Smutek jímá mé bolavé srdce.
Slza nářků ukanula Světu.
Jeho hlas už nebude znít Světem sladce.
Své poselství snad předal celé.
Svým hlasem povznášel hudbu.
Svou hudbou povznášel druhé.
Komentáře (1)
Komentujících (1)